Runderingskurs på Elverum

Denne helgen har Finn Hugo hatt runderingskurs på Elverum, etter invitasjon fra Berit og Roar som var på Finn Hugos gruppe på Sølen både i år og i fjor. Fra Elverum deltok Berit med Aiko, Elisabeth med Freja, Karin med Wooppi, Sissel med Derrel. I tillegg deltok Helene med Winny og jeg med Matti.

Det ble som forventet er kjempeflott helg sammen med veldig hyggelige og engasjerte deltakere. Terrenget var jo bare knallbra, like bra som på Sølen 🙂 Selv om det var riktig så kaldt på morgenen, ble det fin temperatur på dagen.

Finn Hugo gjorde som en kjempejobb som instruktør, og fikk det beste ut av både 2 beinte og 4 beinte deltakere :)Og ikke minst masse bra teori 😉

Finn Hugo brukte Matti og meg til å demonstrere ulike teknikker. Første runde lørdag kjørte vi system med funn, funn tomt, funn, funn, tomt og funn til slutt. For første gang forsvant Matti og var borte lenge. Da hadde noen akkurat fortalt om en skadeskutt bjørn på Løten, så jeg så for meg Matti i skogen med en skadeskutt og sint bjørn i hælene 😦 Ment til slutt kom han. Andre runde teste alle 4-3-2-1 og det fungerte som vanlig bra 🙂

Søndag testet jeg ut øvelsen med å ha figurant på midtlinjen for å trekke Matti inn fra tomslag. Faktisk synes jeg det virket positivt allerede fra første stund, så det skal jeg trene mer på 🙂 Søndag avsluttet 3 av oss med en ukjent oppgave. Det gikk bra for oss alle. Særlig var det artig at Winny gikk så bra og overrasket mor Helene så positivt, så Helene reiste hjem med et stort smil om munnen 🙂 Aiko og Berit fortsatte den fine utviklingen som de hadde på Sølen. Karin og rottisen Wooppi hadde en kjempefin utvikling, og fikk nok fornyet selvtillit etter denne helgen. Synd vi ikke fikk filmet påviset til Wooppi, med Karin på slep – det var litt av et syn. Elisabeth og Freja fant tilbake til runderingsfølelsen som det hadde lagret, men rotet litt med å finne frem til igjen kan jeg vel si. Sissel intruduserte rundering for collie-valpen Derrel på 6 måneder. En skikkelig hjerteknuser. Og han synes virkelig rundering var kjempegøyt, han for som en virvelvind ut i skogen for å finne figuranter.

Roar var snill og la spor til Hyper og Finn Hugo, som skal til vestlandet og konkurrere i spor til helgen.Og ikke minst fikk vi servert deilig viltgryte til middag både lørdag og søndag som Berit og Roar hadde laget. Det var så deilig – igjen tusen takk 🙂

Så takk til alle for en flott helg – vi kommer gjerne tilbake til våren for å trene sammen med dere 🙂

Reklame
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

5 svar til Runderingskurs på Elverum

 1. Berit sier:

  Har vært ei herlig helg! Det var koselig å treffe dere igjen! Er full av inspirasjon til videre trening nå! Får krysse fingrene for at november også blir relativt snøfattig, slik at vi kan praktisere det vi lærte i helga!

 2. Berit sier:

  Og vi vil selvsagt gjerne at dere kommer tilbake til våren! :o)

 3. Låter som en härlig helg! Känner jag oxå skulle behöva en dos «Finn-Hugo-sök» med lilleman till våren! 🙂 Cånny går kanon i skogen, men man har ju en förmåga att börja krångla till det efter ett tag och då är det skönt att träna sök med er så det blir enkelt och kul igen!!
  Kram!

 4. Fia sier:

  Länge sedan jag var här! Grattis till bra sök & uppletande Tokigt med framåtsändandet, det kan vara svårt ibland. Dock så finns ingen regel i Sverige att det ska gå på samma linje som inkallningen – de flesta klubbar bara gör så ändå. Men det är ingen regel.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s