Finn Hugo og Hypers flotte årsresultater

NBF har lagt ut foreløpig oversikt over årets sporhund, runderingshund og brukshund – og jammen ser det ut til at Finn Hugo og Hyper har gjort det skikkelig bra 🙂

Det ser ut til at Finn Hugo og Hyper er blitt årets sporhund, foran Turid Stavn & Gulli og Liv Lund & Zaga på 3 plass. Tenk at lille Hyper på 3 år har gjort det så bra – GRATULERER 😉

Og ikke nok med det – Finn Hugo og Hyper er på andre plass som årets runderingshund etter Turid Stav & Gulli, med Erling Årbakke & Kjekkas på 3 plass. Gratulerer alle sammen! 🙂

Og ikke nok med det Finn Hugo og Hyper ser ut til å komme på
3 plass som årets brukshund, etter årets vinner Turid Stavn & Gulli og nr 2 Toril Pedersen & Tin-tin – gratulerer alle sammen.

Hvis dette viser seg å være rett må en jammen si at det har vært litt av en fantastisk sesong for Finn Hugo og Hyper – og litt av en prestasjon med tanke på at Hyper kun er 3 år. Gratulerer flinkeste guttene mine ;))))

Og tenk hvor spennende neste sesong kommer til å bli 🙂

Reklame
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

6 svar til Finn Hugo og Hypers flotte årsresultater

 1. Åsa Friberg sier:

  Jätte GRATTIS till FinnHugo , va skoj 🙂

 2. Berit sier:

  Gratulerer så mye til Finn Hugo og Hyper! Det er årsresultater det står respekt av for en såpass ung hund! Blir spennende å følge med framover! :o)

 3. Gro sier:

  Go Go for neste år!! Det er gutta sine det! 🙂

 4. GRATTIS GRATTIS till er allihopa för det är inte bara F-H’s förtjänst när man når sådana resultat! Fantastiskt verkligen! Det blir till att fira lite extra till helgen!!
  KRAM och tummen upp från HELA Flocken Winberg!!!

 5. Hilde og Tindra, Karoline og Funny sier:

  GRATULERER så mye!!! Det er flinkeste «lille» Hypse det 🙂 Bare å bøye seg i støvet for hva dere får til!!

 6. Hei!
  Titter innom siden din 😉 Takk for kommentar på siden min. Jeg er kjempefornøyd med at Terriertassen Emil endelig! hadde bestemt seg for å ville det samme som meg på bronsemerkeprøven. Tyder på at koden nesten er knekt nå. Han apporterer veldig fint nå også, gjenstår bare ‘litt’ på holde-biten. Det var jo du som introduserte han til apportering.
  Såå gøy med Årets Sporhund, brukshund og jeg vet ikke hva. Ikke rart så flink instruktør som Finn Hugo er. Han skal nok få slite med både Emil og min nye – Ronja – til våren….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s