Sluking av feltgjenstand

Forrige helg var Finn Hugo og Hyper i Sandnes og konkurrerte. Lørdag klarte Hyper dessverre igjen å sluke en feltgjenstand. Denne gang fikk Finn Hugo ikke Hyper til å kaste den opp ved hjelp av salt. Men da gjenstanden ikke var kommet ut i løpet av mandagen reiste FH til veterinær, som tok bilder og gikk ned i magen med laproskopi uten å finne gjenstanden. Da var den nok på vei ut ble det antatt. 2 kurer med klyster førte heller ikke til at gjenstanden kom ut. For øvrig var Hyper i fin form, spise og gjorde fra seg som vanlig. Men natt til lørdag ble Hyper dårlig, og begynte å kaste opp. Og jammen, etter 1 uke i magen, kom gjenstanden opp. Dette synes jeg for min del er nokså skremmende. Det er jo en tøy-frisbee som kan svelle opp i magen, og som kan få alvorlige konsekvenser for hunden.

Derfor kommer jeg til å spille inn til både Stovner og Drammen hundeklubb, i forbindelse med gjennomgang av NBF programmet, at man bør ha en klar regel om at gjenstander som kan være til fare for hunder ikke skal benyttes som feltgjenstand. Dette er ikke en kritikk av klubben som gjennomførte konkurransen.

Her er bilder av gjenstanden.

Ellers denne helgen har vi gått tur i en tåkefylt Drammen, nede ved elven. Etterpå har vi trent felt der nede og litt lydighet. I dag har vi trent brukslydighet med bruksgruppen utenfor Osram.

Jeg har fått Finn Hugos Blue-Ray spiller i presang, og han har kjøpt seg en ny med 3D mulighet. Så i helgen har vi sett noen naturdemoer og Schrek – jammen artig med 3D 🙂

Reklame
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

1 svar til Sluking av feltgjenstand

  1. Berit sier:

    Jammen utrivelig opplevelse med denne feltgjenstanden! Heldig det ikke gikk verre! Håper Hyper ellers er i form igjen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s