Time out

Etter å ha slitt mye med rygg, nakke og verkende tennis-albue i høyre armen de siste månedene måtte jeg denne helgen bare innse at jeg har ikke krefter og overskudd = ei heller motivasjon for å trene og konkurrere i tiden fremover.

Lørdag var det runderingskonkurranse på Hvaltjern, og jeg hadde gledet meg til å delta der. Men dessverre var dagen min preget av at jeg ikke er i form. Det medførte at lydigheten ble svært dårlig for å være oss, bl.a 0 på fremadsendingen på grunn av tyvstart 😦  Selv runderingen styrte Matti fullstendig selv som dommeren riktig påpekte. Vide store slag på medvindsiden og korte slag på vindsiden. Det endte med 3 figger og karakter 7,5.

Men Matti fikk i all fall vist at han finner figuranter, samt at han fikk vist at han faktisk kan påvis (apropo forrige helg).9 på feltet er jeg selvsagt godt fornøyd med, på tampen av en lang varm dag 🙂

Det hele var nokså rar følelse. Jeg var helt utenfor hele dagen, og da kan det ikke gå bra. Matti merket nokså tydelig at jeg ikke var meg selv, og det er en ubehagelig følelse.

Finn Hugo og Hyper hadde en bra dag. 8,5 på runderingen var i følge Finn Hugo en grei karakter. Han hadde sendt Hyper på ny flere ganger på vindsiden. Bra lydighet og bra felt. Det endte med 562,5 poeng og 3 plass.

Ut fra hvordan gårsdagen forløp, og det faktum at jeg har vært så sliten at det å trene har vært et ork i det siste, var min situasjon nokså klar. Jeg må ta en time out fra hundtrening ( særlig rundering) og konkurranser for en del måneder. Målet er å være i bedre form til ferien og at jeg får tatt igjen det tapte på Sølen. Så håper jeg at jeg får trent litt lydighet innimellom. Men helsen min må prioriteres fremst i tiden fremover. Jeg har en krevende og utfordrende jobb, hvilket innebærer at jeg må være i form for å skjøtte jobben min. Det må være det viktigste.  Så fra i dag av tar jeg konsekvensen av situasjonen og har satt hjemme i solen på terassen og slappet av  sammen med Matti og Rafter.

I dag gleder jeg meg over at Finn Hugo og Hyper har gjort en knallkonkurranse på Hvaltjern i dag, seier og cert med 596 poeng 🙂 9,5 på runderingen, 8 på feltet og meget god lydighet 🙂

Reklame
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

12 svar til Time out

 1. Grete og co sier:

  God bedring, Anne Lise – viktig å ta vare på helsen. Snart er du fit for fight igjen 🙂

 2. Thomas, Eirin och Faxe sier:

  Krya på dig !!!!

 3. guttasblogg sier:

  Riktig god bedring Anne Lise, synes du er flink som tar vare på helsa di;) Men jeg håper vi sees på noen stevner uten att du skal starte???
  Klem Hilde & gutta

  • Anne Lise sier:

   Takk Hilde – ja jeg kommer nok til å være med Finn Hugo på noen stevner. Altid koselig med en tur i bobilen – slapper godt av da 🙂

 4. God bedring Anne Lise. Alle kan trenge en pause i ny og ne. Jeg er sikker på at du og Matti kommer sterkere tilbake senere.

  Klem Maj-Britt

 5. Roar Bærø sier:

  God bedring Anne Lise.
  Vil anbefale hyppige besøk hos Finn Hugo,med utstrakt bruk
  av lårings.
  Håper du blir frisk til Sølen.

 6. Kari sier:

  Aj da, ikke noe hyggelig med dårlig kropp – ønsker deg masse god bedring og velkommen tilbake når både form og motivasjon er på topp igjen!

 7. Anne Lise sier:

  Takk Kari 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s