Nordisk mesterskap i bruks i Örebro 16-18. september 2011

I dag kom vi tilbake fra en begivenhets rik helg i Örebro. Arrangsjementet ble avholdt på et utrolig flott sted. Fine hytter til å overnatte i , flotte lufteforhold for hundene, utrolig god mat og masse hyggelige mennesker. Det var også flotte forhold for konkurransene; fine spor og runderingsforhold, flott lydighetsbane og bra felt. Det gikk slag i slag så jeg er nokså utslitt.

Det var selvsagt ekstra hyggelig å treffe igjen Mai & Molle som deltok i rundering for Sverige. Søndag fikk jeg være med å se runderingen deres, den var knallbra 9,5 av begge dommerne sier sitt. De ente på en flott 2 plass etter Monica og Izi. Vi er så stolt over Mattibroren Molle og hans veldig dyktige fører Mai 🙂

Ellers var det kjempe hyggelig å treffe igjen Johanna og Mattis mamma Fnissa og de andre kelpeijentene til Johanna. Og jammen kom Åsa & Anders helt fra Skåne for å se på Mai & Molle. Ellers fikk vi også snakket med Ann-Sofie og Matti fikk hilse på mormor Birka.

Det var utrolig høyt nivå på deltakerne. Tross 2 fine sporkonkurranser av Finn Hugo & Hyper, med 9 på sporet hver dag men dessverre bakspor begge dager endte de på en 10 plass individuelt. Men når Ingar & Olli vant sporet og Kari & Emma endte på 3. plass ble det lagseier i spor for Norge.

Ikke nok med det vant Monica & Izi runderingen og Kim og Styx på 3 plass, dermed ble det lagseier for Norge også i rundering. Skikkelig storeslem fra Norge.

Jeg fikk tatt en del bilder fra alle dagene, de kommer her:

Her er bildene fra fredagen

Bildene fra lørdagen

Og her er bildene fra premieutdelingen søndagen

Reklame
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s