Gratulerer til Finn Hugo og Hyper med en flott 2011 sesong

Ja nå er Finn Hugo & Hypers flotte prestasjoner offisielt bekreftet av NBF, og da er det på plass med en stor gratulasjon til de flinke guttene mine. For noen flotte prestasjoner de har klart i 2011:

3. plass i NM i spor
10. plass i spor i Nordisk
laggull i spor Nordisk

Årets sporhund 2011 (som i 2010) med et snitt på 591,75 poeng etter 3 stevner + NM.
Årets brukslydighetshund 2011 med et snitt på 278,4 poeng etter 3 stevner + NM.
Nr 2 Årets brukshund 2011

Ja dette har de all grunn til å være fornøyd med – jeg er så stolt av Finn Hugo & Hyper. Lykke til med sesongen 2012 🙂

 

Reklame
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

5 svar til Gratulerer til Finn Hugo og Hyper med en flott 2011 sesong

 1. vildaflocken sier:

  GRATTIS till en otrolig säsong FinnHugo och Hyper! Ni slutar aldrig förvåna mig 😉
  KRAM och lycka till med 2012!! ❤
  //Flocken Winberg

 2. Finn Hugo sier:

  Takk skal dere ha i Flocken. Ja , det har vært en veldig bra sesong, men litt forskjellig fra årene med Lupus og Rafter. Med Hyper har det blitt best med spor…uten at jeg har jobbet spesielt med det, han har naturlige anlegg for spor. Vår «spesialgren», rundering (søk) har vi ikke fått ut potensialet enda. Hyper er ikke spesielt interessert i figuranter( i motsetning til alle mine andre hunder), og forstår ikke hvorfor han må «helt inn å melde», så det har vært endel avstandsmeldinger og det som det fører med seg. MEN bare snøen forsvinner så skal vi jobbe med dette. En strekkskade gjorde dessuten at vi ikke fikk trent noe særlig rundering hele sommeren og høsten som var.

 3. vildaflocken sier:

  Man kan inte vara bäst i allt…de andra tävlanden får väl oxå lov att vara med på ett hörn 😉 Och vissa saker får man «på kjöpet» och andra får man jobba på hela tiden….Men glöm inte att du är en otroligt duktig förare som kör upp den ena hunden efter den andra i dess nivåer. Så sträck på dig! KRAM!!

 4. Åsa sier:

  Grattis jätte skoj till alla framgångarna, hoppas det går lika bra i år, men
  akta dig för Anne Lise det är nog hennes år i år 😉

 5. Finn Hugo sier:

  Takk for det Åsa…tror nok jeg selv får en god sesong i år også (om vi unngår skader), det er tydelig forbedringer på ting jeg jobber med vedr.lydnaden. Når det gjelder skogen, så får jeg ikke gjort noen ting med 1-1,5m. snø. Men det er også mange andre som helt sikkert vil hevde seg mere til neste år, så ut fra det skal det litt til å få en slik sesong igjen (Hyper tok, i tillegg til hva Anne Lise skriver, 11 cert, av dem 8 i spor).
  Ikke noe ønsker jeg mere enn at Anne Lise skal gjøre en god sesong. Klaffer det for henne og Matti, så går Matti betre søk enn Hyper, og de har veldig høyt nivå på lydnaden. Utfordringen for dem blir å unngå «glipper», men Matti er mye mere stabil nå, og forbedrer seg hele tiden.
  I spor har vel Matti «litt igjen» opp til Hyper, men han imponerer også her, det meste avhenger av Anne Lise når det gjelder sporet….. om hun har tid, krefter og vilje til «å henge på» Matti.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s