Mye å trene på

Ukene bare flyr, og Matti og jeg har sååå mye å trene på.

Lørdag fikk vi til en fin runderingstrening på Mogreina. Jeg ville første runde trene på å legge ut utilgjengelig figuranter og teste ut at Matti melder på første slag. Takk til Hilde og Silje som laget et godt skjul av kompostgrinder godt dekket av presenning. Dessuten hadde jeg fått låne teltet til Finn Hugo. Som forventet slo Matti straks figurantene og drog av gårde, og det beste han meldt fint med en gang 😉

Andre runde lå derimot figurantene rett ut. Matti meldte fint og 2 av slagene var meget bra. Til helgen skal jeg fortsette å jobbe med melding på utilgjengelig figuranter, samt ikke for vide tomslag.

Ellers har vi fortsatt trening på brukslydighet, og det går velig fint. Men fremdeles må det jobbes mye med tungapporten og hals.

Felttreningen går veldig bra. Hilde fikk tak i portemoné med metallåpning, så den skal det trenes på i morgen.

Heldigvis er vi nå bra i gang med spesiallydigheten igjen. Det går fremover. Og det hjelper stort med god hjelp fra Solgunn som holder meg i ørene når det går over stokk og stein :)))

Nå er det om å gjøre å bli kvitt nok en forkjølelse. Matti synes det er kjedelig at jeg ligger og slapper av på sofaen for å bli frisk. Da hjelpe det på med litt hjernetrim for Matti. Men han er blitt så flink, så han må nok få en mer krevende leke til jul tenker jeg.

Reklame
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

2 svar til Mye å trene på

  1. Marie sier:

    Kul att det går bra med träningen :), men mindre kul att du inte blir av med förkylningen 😦
    Vilket finkcollage med bilder – nåt nytt program du hittat? Sedan undrar jag om du hört nåt om nya Nikon D7000? Har inte köpt nån ny kamera än så den låter ju intressant!

  2. Anne Lise sier:

    Bildet er laget i Elements 8. Håper jeg får mer overskudd på kveldene til å jobbe mer med bildebehandling. Nei jeg har ikke satt meg inn i de nye kameraene som nå er kommet. Jeg ville sjekket om Nikon kommer med noen ny oppdatering av D 90 snart, synes å huske jeg leste at noen spekulerte på det. Ja nå er jeg lei av å være forkjølet!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s