Besøkt Opsis og runderingshelg

Denne helgen har vi fått masse fin mengdetrening på rundering 😉 Fredag avspasserte jeg etter lunsj og rakk en fin økt på Mogreina. Lørdagen fikk vi 2 flotte økter, og en fin økt i dag. Har fått trent mye på melding på utilgjengelige figuranter, og Matti melder fint på første slaget. I det hele har Matti jobbet kjempebra hele helgen 🙂 Tusen takk til Karo, Hilde, Gro, Anne og Finn Hugo for all hjelp denne helgen.

Nå er jeg veldig spent på konkurransen til helgen. Denne uken blir det fokus på brukslydighet frem til neste helgs konkurranse, spesielt tungapporten og hals.

Torsdag var Matti og jeg i Maridalen og besøkte Maria og Mattis lille niese Opsis. Hun var bare helt herlig. Full av fart, moro og guts. Fantes ikke sjenert denne lille Nakkarra-jenten nei 😉 Og så liten, kan nesten ikke huske at Matti virkelig var så liten.

Her kommer bilder av Opsis og Matti

Reklame
Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

3 svar til Besøkt Opsis og runderingshelg

 1. vildaflocken sier:

  Vilken sötnos lilla Opsis! Det är så kul att se kelpievalpar med sina öron, precis som schäfrar med sin stora fullvuxna tassar som de snubblar över, så har oftast kelpien fullvuxna öron som de så småningom växer ifatt….Härligt att träningen går så bra!!
  Kram!

 2. Lisa sier:

  Søte lille Opsis- blir nesten valpesyk!

 3. Maria sier:

  Nydelige bilder! Som sagt veldig koselig at dere kom en tur på besøk. Og bare si i fra om dere skal trene i nærheten en gang og trenger litt ekstra figuranter .. 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s